Akıllı Belediyecilik Zirvesi

Recep Altepe, Türkiye'nin büyük bir değişim içerisinde olduğunu belirterek, "Buna bağlı olarak şehirlerimiz de göz kamaştırıcı bir hızla değişiyor." dedi.

alihandro

Akıllı Belediye - Akıllı Şehir

Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Recep Altepe, Türkiye'de büyük bir değişim olduğunu söyledi, "Buna bağlı olarak şehirlerimiz de göz kamaştırıcı bir hızla değişiyor. Artık ileri ülkelerde, en gelişmiş devletlerde ve Avrupa ülkelerinde olmayan projelerin bakıyoruz, bizim şehirlerimizde gerçekleştiğini görüyoruz. Bu dışarıdan gelenleri de şaşırtıyor." dedi.

Marmara Belediyeler Birliği'nin düzenlediği "Akıllı Belediyecilik Zirve"sinde konuşan Altepe, Dünya nüfusunun sadece %55 i kentlerde yaşadığını söyledi

10 Milyon nüfusunu aşan kentlerin her gün artığını belirten Altepe, Türkiye'de şehirlerde yaşayanların oranı yüzde 25 iken şuan bu oran 75'e çıktığını söyledi.

Şehirlerin Vizyonu, Ülkenin Vizyonuna Yansıyor

Altepe, şehirlerin birbirleriyle yarıştığını ve performanslarının gözle görülür noktalara geldiğini belirti, şöyle devam etti:

"Şehirlerin vizyonu, ülkenin vizyonuna da yansımış oluyor. Büyükşehir uygulamalarıyla güçlü şehirlerle birlikte, güçlü Türkiye'nin oluşması hedefleniyor. Türkiye, güçlü bir ülke. Hızla da güçlü ve lider ülke konumunda ilerliyor. Bu konuda tabii ki bizim rakiplerimiz, düşmanlarımız var. 'Su uyur düşman uyumaz' derler. Onlar da boş durmuyor. Tarih boyunca da boş durmadılar. En son, yine 40 yıllık ihanet hazırlıklarını bu büyük Türk milleti 4 saatte bitirdi. Bu da gösteriyor ki bize çok daha fazla çalışma düşüyor. Türkiye'yi geleceğe taşımak, Türkiye'yi öncü, lider ülke ve bağımsız Türkiye'yi oluşturmak için hep beraber bu başarılara imza atmamız gerekiyor. Bu başarıların gerçekleşmesi tabii ki şehirlerin başarısına bağlı."

İndirme Hızınızı Nasıl Artırırsınız? İşte Bazı İşe Yarar Yöntemler

Oyun Dünyasındaki En Ünlü 10 Gamer

Süper Kahramanların Yıllar İçinde Geçirdikleri İnanılmaz Evrim

İstanbul Manzarası İzlemek İçin En Güzel Yerler

En İyi 8 Bilim Kurgu Filmi Aracı

Sinema Dünyasının En Hızlı Arabaları

Elektrikli Scooter Kullanan Dünyaca Ünlü 14 İsim

Gün İçinde Zor Durumda Kaldığımız 7 An

Elektrikli Scooterler Hakkında 5 İlginç Gerçek

Pek de Başarılı Olmamış Roket Denemeleri

Dünyanın En Zengin İnsanlarından Biri Olan Mark Zuckerberg'in Gardrobu

Elektrikli Scooter Kullanmanın Sağladığı Bazı Avantajlar

Elektrikli Scooter Bakımı İçin 5 Kolay Adım

Yapımına En Çok Para Harcanan 7 Bilgisayar Oyunu

Kadıköy'de Gezilebilecek En Güzel 10 Yer

İzleyeni Ağlatması Garanti 10 Türk Filmi

İnsanı En Çok Rahatsız Eden 7 İllet Ses

Öğrencilere Yapılabilecek 7 Güzel Kıyak

Video Oyunlarında Yaşanılan En Güzel 8 His

Ünlü TV Dizileri Hakkında 7 İlginç Komplo Teorisi