Kişilerinizi Kaybetmeden IOS'dan Android'e Taşıma

Bir iPhone'dan Android telefona geçmek yalnızca bir marka değişikliği değil, aynı zamanda tüm bir işletim sisteminin değişmesidir. İşletim sistemi değiştirildiğinde ise dosya uyuşmazlığı ortaya çıkabilir.

alihandro


IOS'tan Kişileri ITunes'tan Android'e Aktarma


Kişileri Google Kişiler ile senkronize etmenin iki yolu vardır, bunlardan biri iTunes ve diğeri iCloud'dur. ITunes kullanırken bir Google hesabı gerekir; Ardından iTunes'u kullanarak el ile iPhone kişilerini bilgisayara yedekleyin. Önce, iTunes'u açın ve iPhone'u bilgisayara bir USB kablosuyla takın. ITunes'da iPhone'u seçin.

Bilgi sekmesinin altında Kişileri Google Kişilerle Senkronize Et'i seçin. Gmail kullanıcı adı ve parolasını girmek isteyen bir istem görüntülenir. Eşitlenmesi için bekleyin. İşlem tamamlandıktan sonra, Gmail'e gidin ve kullanıcı hesabına giriş yapın. Sonra Gmail> Kişiler'e gidin. Hongkiat, kişilerin artık Google kişilerine aktarıldığını yazıyor.



IOS'tan Kişileri ICloud aracılığıyla Android'e Aktarma


ICloud'u kullanırken, kullanıcının iPhone'daki önemli verileri iCloud'a yedeklemesi gerekiyor. Önce, iCloud.com adresine gidin ve iCloud hesabına giriş yapın. Kişiler'i tıkladığınızda, iCloud'da yedeklenen kişiler listesi görüntülenir.

Tüm kişileri seçmek için Ctrl + A'ya basın, sol alt taraftaki Ayarlar düğmesine tıklayın, ardından vCard'ı dışa aktar'ı seçin. Kullanıcı daha sonra Gmail hesabına giriş yapacak ve Gmail> Kişiler'e gidip Kişileri Al'ı tıklatacaktır. Bir uyarı istenecektir. VCard dışa aktarma> Dosya> Google kişilerine tüm iPhone kişilerinden Al'ı tıklayın.


IPhone kişileri Google Kişiler'e başarıyla gönderildiğinde, kullanıcı Android telefona geri yüklemeye başlayabilir. Android telefonda Menü> Ayarlar> Hesaplar ve Senkronizasyon'a gidin. Hesap Ekle üzerine dokunun ve Google'ı seçin, daha sonra Oturum aç'ı tıklayın ve kişileri senkronize etmek için Gmail hesabını girin.



Kişileri içe aktarırken yinelenen kişiler olabilir. Varsa çoğaltmalardan kurtulmak için Diğer> ardından Çiftleri Bul ve Birleştir'i tıklayın. Adları inceledikten sonra, yinelenen kişileri seçin, Birleştir'i tıklayın ve tamamlandı.

İndirme Hızınızı Nasıl Artırırsınız? İşte Bazı İşe Yarar Yöntemler

Oyun Dünyasındaki En Ünlü 10 Gamer

Süper Kahramanların Yıllar İçinde Geçirdikleri İnanılmaz Evrim

İstanbul Manzarası İzlemek İçin En Güzel Yerler

En İyi 8 Bilim Kurgu Filmi Aracı

Sinema Dünyasının En Hızlı Arabaları

Elektrikli Scooter Kullanan Dünyaca Ünlü 14 İsim

Gün İçinde Zor Durumda Kaldığımız 7 An

Elektrikli Scooterler Hakkında 5 İlginç Gerçek

Pek de Başarılı Olmamış Roket Denemeleri

Dünyanın En Zengin İnsanlarından Biri Olan Mark Zuckerberg'in Gardrobu

Elektrikli Scooter Kullanmanın Sağladığı Bazı Avantajlar

Elektrikli Scooter Bakımı İçin 5 Kolay Adım

Yapımına En Çok Para Harcanan 7 Bilgisayar Oyunu

Kadıköy'de Gezilebilecek En Güzel 10 Yer

İzleyeni Ağlatması Garanti 10 Türk Filmi

İnsanı En Çok Rahatsız Eden 7 İllet Ses

Öğrencilere Yapılabilecek 7 Güzel Kıyak

Video Oyunlarında Yaşanılan En Güzel 8 His

Ünlü TV Dizileri Hakkında 7 İlginç Komplo Teorisi