Bursa Büyükşehir Belediyespor, Challenge Kupası'nda şampiyon

++ `Bursa` Büyükşehir Belediyespor, ilk maçta 3-2 yenildiği Yunan ekibi Olympiacos Piraeus'u rövanşta 3 - 0 yenerek 2017 CEV Bayanlar Challenge Kupası'nın sahibi oldu. ++

sosyotrend

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan maçın ilk iki setinde ev sahibi ekip, üstün bir oyun sergiledi. İlk iki seti 25-15 ve 25-16 üstün tamamlayan yeşil-beyazlılar, 2-0 öne geçti. Oldukça çekişmeli geçen üçüncü seti 25-23 kazanan Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçı da 3-0 önde tamamlayarak ikinci kez kupanın sahibi olma başarısı gösterdi.

Karşılaşmanın sonunda Bursa temsilcinin oyuncuları teknik heyet ve taraftarlarla büyük sevinç yaşadı. Karşılaşmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da takip etti. Bakan Müezzinoğlu, şampiyonluk sevincini beraberindekilerle paylaştı.

Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinde, ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Yunan temsilcisi Olympiakos'u sahasındaki rövanş mücadelesinde 3-0 yenen Bursa Büyükşehir Belediyespor, şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan maçın ardından düzenlenen törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, her iki takımın oyuncularına madalyalarını takdim etti.

Bakan Müezzinoğlu, daha sonra şampiyonluk kupasını BursaBüyükşehir Belediyespor'un takım kaptanı İpek Soroğlu'na verdi. Bursa temsilcisinin teknik heyet ve oyuncuları, törenin ardından şampiyonluk sevincini taraftarıyla paylaştı.

Bu arada basın mensuplarının oylarıyla maçın en değerli oyuncusu seçilen Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Özge Kırdar da ödülünü Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ'ın elinden aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyespor'un Voleybol Kadınlar Challenge Kupası'nı kazanmasıyla ilgili olarak, ''İnanmışlığın zaferini gördük'' dedi.

Bakan Müezzinoğlu, Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Voleybol Kadınlar Challenge Kupası finalinde, ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup olduğu Yunan temsilcisi Olympiakos'u rövanşta 3-0 yenerek kupayı kazanan BursaBüyükşehir Belediyespor'un Bursa'nın ve Türkiye'nin gururu olduğunu söyledi.

Oyuncuları ve teknik heyeti kutlayan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

''İnanmışlığın zaferini gördük. 3-0 gibi netice aldılar. İlk 2 set açık ara farkla gitti. Herhalde son sette seyirci heyecanını arzu ettiler. Bizi son dakikaya kadar hop oturtup hop kaldırdılar. Onları tebrik ediyorum. Onlarla onur ve gurur duyuyoruz. Bursa ve ülkemize bu zafer hayırlı olsun. İnanıyorum ki Bursa'dan bu kupa artık ayrılmaz. Onların o yüreği olduğu sürece inşallah uzun süre bu kupa Bursa'da kalacak.''

Oynaması En Keyifli 13 Dövüş Oyunu

Efsane Hideo Kojima Elinden Çıkan En İyi Oyunlar

TurkNet ve Dünya Oyun Devi Tencent Anlaştı

Yepyeni Bir Futbol Oyunu: Rematch

Sessiz Devrim: Reeder

Türünün En İyisi 10 Isekai Animesi

Reeder, JCR Avrasya’dan A+ Kredi Notu Aldı!

Korku Oyunlarında Karşımıza Çıkan En Ürkütücü 10 Karakter

Manisa'ya Gitmek İçin 15 Sebep

Wi Fi Sinyallerini Görünür Hale Getiren Gencin İnanılmaz Çalışması

LOL Aleminin En Güçlü 15 Karakteri

Video Oyunlarından Uyarlama En İyi 12 TV Dizisi

2025 Yılı İçin En Çok Beklenen Oyunlardan Bazıları

Oyun Sektörüyle İlgili 3 Şaşırtıcı Gerçek ve İlgilenmek İçin Sebepler

Gamerlerin 8 Ortak Özelliği

Sadece TurkNet GigaFiber Hızıyla Kolayca İndirebileceğin, Gelmiş Geçmiş En Büyük 5 Oyun

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Mutlaka Uymanız Gereken 6 Çözüm Önerisi

Dünyanın En Zengin 10 Oyuncusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetle İlgili Söylediği Söylediği 17 Söz

Bollywood Filmlerinden Akla Mantığa Sığmayacak Görsel Efektler