Maltepe’de “Engellere Çalım”

Maltepe Belediyesi, 3 Aralık `Dünya` Engelliler Günü öncesinde önemli bir `sosyal sorumluluk` projesine imza attı. `Avrupa` Şampiyonu Ampute Milli Takımı ile aralarında Ahmet Dursun, Mustafa Kocabey ve Yattara gibi isimlerin de yer aldığı ünlüler karmasının karşılaştığı maç 4-4 berabere biterken, engelli vatandaşların sorunlarına da dikkat çekildi. Maç sonrası konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Ampute Milli Takımımız, bizlere `Avrupa` Şampiyonluğu armağan etti. O kocaman yürekleriyle bizleri mutlu ettiler. Hem onların yaşadığı sorunlara, hem de tüm engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek adına buradayız” dedi.

sosyotrend

Maltepe Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde dev bir maça ev sahipliği yaptı. Engelli vatandaşların yaşadığı sıkıntıları anlamak ve toplumsal duyarlılık göstermek adına Yalçın Kızılay Kapalı Spor Salonu’ndan özel bir karşılaşma düzenledi. “Engellere Çalım” etkinliği kapsamında Uğur Özcan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Fatih Karakuş, Serkan Dereli, Sedat Kurt, Feyyaz Gözaçık, Ökkeş Böke ve Belediye Başkanı Ali Kılıç’tan oluşan Ampute Milli Takımı ile Ahmet Dursun, Yattara, Mustafa Kocabey, boksör Atagün Yalçınkaya ve Adem Kılıççı ile Survivor 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken’den oluşan ünlüler karması karşı karşıya geldi. Maç 4-4 berabere biterken, kazanan sevgi ve dostluk oldu.

Maç sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ampute Milli Takımımız, bizlere Avrupa Şampiyonluğu armağan etti. O kocaman yürekleriyle bizleri mutlu ettiler. Hem onların yaşadığı sorunlara, hem de tüm engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek adına buradayız. Maç 4-4 sona erdi ama sevgi ve dostluk kazandı. Tabi engelli kardeşlerimizin sorunlarını 1 güne sığdırmamalıyız. Onlar kâh başarılar kazanarak, kâh farklı alanlarda bizleri gururlandırarak, zaten engellere çalım atıyorlar. Bizler de onlara destek olarak engelleri birer birer devirmeliyiz. Mutlaka ama mutlaka hayatın karşısındaki tüm engellere karşı sevgi duvarını öreceğiz” diye konuştu.

İndirme Hızınızı Nasıl Artırırsınız? İşte Bazı İşe Yarar Yöntemler

Oyun Dünyasındaki En Ünlü 10 Gamer

Süper Kahramanların Yıllar İçinde Geçirdikleri İnanılmaz Evrim

İstanbul Manzarası İzlemek İçin En Güzel Yerler

En İyi 8 Bilim Kurgu Filmi Aracı

Sinema Dünyasının En Hızlı Arabaları

Elektrikli Scooter Kullanan Dünyaca Ünlü 14 İsim

Gün İçinde Zor Durumda Kaldığımız 7 An

Elektrikli Scooterler Hakkında 5 İlginç Gerçek

Pek de Başarılı Olmamış Roket Denemeleri

Dünyanın En Zengin İnsanlarından Biri Olan Mark Zuckerberg'in Gardrobu

Elektrikli Scooter Kullanmanın Sağladığı Bazı Avantajlar

Elektrikli Scooter Bakımı İçin 5 Kolay Adım

Yapımına En Çok Para Harcanan 7 Bilgisayar Oyunu

Kadıköy'de Gezilebilecek En Güzel 10 Yer

İzleyeni Ağlatması Garanti 10 Türk Filmi

İnsanı En Çok Rahatsız Eden 7 İllet Ses

Öğrencilere Yapılabilecek 7 Güzel Kıyak

Video Oyunlarında Yaşanılan En Güzel 8 His

Ünlü TV Dizileri Hakkında 7 İlginç Komplo Teorisi